sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Not just brown

Moi!
Nyt on joulukuu jee (vähän myöhässä)! :D Sori etten oo nyt ollenkaan postaillut pariin viikon. Tulin kipeeksi itsenäisyyspäivänä ja oli vielä eilen lämpöä, mutta oon nyt terve paitsi kurkku on vähän kipee. En oo nyt siksi lakkaillut kynsiä hirveesti tällä viikolla. Nyt tällä hetkellä mulla on yhet tällaset pinkit kynnet, joista en oo muistanu ottaa kuvia. Nyt kuitenkin laitan kuvat näitä kynsiä edeltävistä, jotka oli tosi kivat. :) Laitan myös jostain ostoksista kuvia. Nyt tulee sitten aika paljon kuvia ja muuta. :D




Vähän sumee toi kuva kyllä, mutta laitoin ton silti.


Eli töpöttelin noihin kulmiin liilaa vaikka se ei kyllä hirveesti näykkään. Tein sitte niihin kulmiin tollaset kukat ja sitten tein vielä pisteitä tohon alas. :D Täytin noi kukat liilalla glitterillä, vaikka se näyttää ihan hopeelta... 


Tossa vielä peukku.

Näitä käytin:
Nimet vasemmalta oikeelle: OPI: Natural Nail Base Coat, Seche Vite: Dry Fast Top Coat, Rimmel: Pompous, Kiss Nail Art Paint: Black, Mavala: Violet Diamond ja Max Factor: Noisette.

Toi ruskee on tosi kiva. Se näyttää ihan normaalilta tollaselta ruskeelta, mutta se on duochrome. Jee! Siinä on niinku liilaa ku sitä kääntelee.



Tossa on siitä pullosta kuvaa. Eikös ookki ihana? ;) Toi on siis Max Factorin Noisette niminen lakka.

Sain ton Noiseten sellasen setin mukana, kun ostin Kicksistä kaks Max Factorin kynsilakkaa, jotka on menossa lahjoiksi. Eli siis siellä Kicksissä on sellanen etu homma, että jos ostaa kaksi mitä vaan tuotetta niin sitten saa sellasen setin ilmaseksi, jossa on joku rasva, kajaali kynä, luomari, kolme kynsilakkaa ja ripsari. Ne taitaa kaikki olla pieni kokosia en oo varma. Se etu taitaa olla voimassa 24.12 asti en oo ihan varma... Sori tässä oli tallanen kunnon mainostus ku aattelin vaan jos haluisitte mennä kattomaan. :D En oo nyt ihan varma noista kaikista tiedoista, että älkää suuttuko mulle jos joku ei oo oikein. ;)


Tossa ne kynsilakat, jotka saa siitä. Niitte nimet on  Midnight Bronze, Angel Nails ja Noisette.


Tossa noi loput tuotteet.

Sitten olin vielä tilannut eBaysta sellasen mustan Sally Hansenin Nail Art Penin. Se on tavallaan tussi, mutta tarkotettu kynsille tietenkin.



Tossa se pää. Eikös ookkin ihan tussin näköne. :D

Tästä postauksesta tuli nyt aika tällänen pitkähkö, mutta halusin nyt kaikki asiat tästä vaan postattua niin ei voi mitään. ;) Mulla on kysely tossa oikeella sivulla niin menkää kaikki vastaamaan. :)

Moikka!
<3

2 kommenttia: