lauantai 15. joulukuuta 2012

Lunta!

Moi!
Musta jotenki tuntuu etten oo ehtinyt laitella kynsiä vähään aikaan niin paljon, kun ennen. :( Tein kuitenkin tälläset talviset lumihiutale kynnet alku viikosta ja tykkään tosi paljon. Tän postauksen kuvista en oo ihan vakuuttunu, että ne ois hyviä, kun on ollu vähän valotus ongelmia. Tykkään ottaa mun kuvat ihan luonnon valossa, mutta nyt on aika pimeää koko ajan niin se on ollu vähän hankalaa. Nää mun kynnet on sitte jo vähän kuluneet näissä kuvissa... ;(

 
Laittelin strasseja näihin.


 Inspirouduin tekemään nää kynnet kun näin yhden kuvan missä tais olla noi lumihiutaleet leimailtu.

 

Mun mielestä näitten kynsien hienous ei näy näissä kuvissa. Yritin eka tehä hionompii noista hiutaleista, mutta se ei onnistunut. Tein ton pohjan silleen et lakkasin eka kynnet tumman sinisellä ja sitten töpöttelin siihen päälle eka vähän vaaleemmalla sinisellä ja sitten vielä vähän vaaleemmalla sinisellä sen päälle. Tein ne töpötykset ihan randomeihin kohtiin. Laitoin sitten vielä glitterii siihen päälle.

Näitä lakkoja käytin:
Nimet vasemmalta oikeelle: Seche Vite: Dry Fast Top Coat, OPI: Natural Nail Base Coat, OPI: Alpine Snow, Sinful Colors: Opal Glitter, Lumene Natural Code: Blue Star, Lumene Natural Code: Live It Up ja Depend en oo ihan varma tosta värin numerosta, kun se on kulunut, mutta oisko 28.

Aattelin, että voisin ehkä huomenna yrittää tehdä jotain joulusia kynsiä. Maybe who knows? ;) Kaikki muuten vastamaan tohon sivussa olevaan kyselyyn vielä, kun ehtii. ;)
Heippa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti