tiistai 1. tammikuuta 2013

Jouluisia

Hyvää uuttavuottta! :)
Toivottavasti kaikilla oli ihana joulu ja uusivuosi! Mulla oli ainakin. :) Mulla olisi nyt kuitenkin joulu kynsiä teille kaksi kappaletta. Nää tulee nyt vähän myöhässä, joten aattelin postata ne kutenkin, mutta laittaa ne molemmat tähän yhteen postaukseen.



Ensimmäisissä kynsissä yhdistelin eri ihmisiltä ja eri paikoista saamiani ideoita. Kynsissä on siis etusormessa joulupukin asu, keskisormessa ja pikkurillissä on tonttujen asut ja nimettömässä on Petteri Punakuono. Tykkäsin eniten tosta porosta.

Näitä lakkoja käytin:
Nimet vasemmalta oikealle: Seche Vite: Dry Fast Topcoat, Trind: Nail Repair, OPI: Alpine Snow, Sinful Colors: HD Nail, Mavala: Madrid, China Glaze: Nova, Kicks: Burning Desert, Depend: 118 ja La Femme Beauty: en edelleenkään tiiä tän nimeä :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sori muuten kuvien laadusta. :/ Kuvasin nimittäin pimeellä.
Nää toiset kynnet mulla oli jouluna. Aika simpppelit nää oli, mutta tykkäsin silti. Testasin tällä kertaa laittaa tota glitteriä tuolta ylhäältä päin alas, kun yleensä laitan kynsien kärkeen.

Näitä käytin:
Nimet vasemmalta oikeelle: OPI: Naturaql Nail Base Coat, Seche Vite: Dry Fast Top Coat, China Glaze: Nova, Mavala: Sparkling Silver ja Mavala: Madrid.

Sori tää postaus oli vähän tällanen tylsä... :D
Moikka!
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti