torstai 5. heinäkuuta 2012

Leopardiiiiii

Moi!

Tein tänään uudet kynnet niistä kuvia ja kerron miten tein ne. Kävin eilen Tallinnassa ja ostin sieltä China Glazen In The Lime Lightin siitäkin kuva.


Tässä nää kynnet. Inspiroiduin näihin yhdestä cutepolishin Youtube videosta. Näissä on töpötetty valkoista randomeihin kulmiin kynissä ja sitten värikästä leopardikuvioo siihen päälle. Ensin laitoin aluslakkaa ja sitten töpötin meikkisienellä valkoista lakkaa johonkin kynnen kulmaan yhden kerroksen. Jos on pidemmät kynnet vois ehkä kokeilla töpöttää vaikka kahteenkin kohtaan. Sitten kun ensimmäinen kerros sitä valkosta on kuivunut töpötin toisen kerroksen valkoista alemmas siitä kohdasta missä ensimmäisen kerroksen töpötyksen raja on, jotta väristä tulisi tummempi kulmaa kohti. Kun puhun kulmasta, tarkotan esimerkiksi tossa kuvassa vaikka mun nimettömän tota vasenta alakulmaa johon oon töpöttänyt valkoista. Annoin valkoisen lakan kuivua ja sitten tein läiskiä värikkäillä lakoilla valkoisen alueen päälle. Tein läiskät lakkojen omalla siveltimellä, mutta voit käyttää vaikka dotting toolia jos haluat. Laita kaksi kerrosta jos tarvitset. Annoin taas kuivua ja sitten otin dotting toolin ja mustaa lakkaa. Voit myös käyttää esimerkiksi hammastikkua tai ohutta sivellintä. Tein dotting toolilla kaarevia viivoja värikkäiden läiskien ympärille tein myös pieniä mustia täpliä kuten kuvassa näkyy. Laitoin kaksi kerrosta päälyslakkaa ja valmista!

         


Näitä käytin:

 
Nimet vasemmalta oikealle:  OPI Top Coat, OPI Natural Nail Base Coat, OPI Alpine Snow, China Glaze In The Lime Light, La Femme Beauty en tiiä nimee...


Depend 35, Depend 228, Lumene Natural Code Pink Punk ja Mavala Amsterdam. Käytin myös jotain epämäärästä meikkisientä ja dotting toolia niistä ei nyt kuvia.

 
Tässä tää mun ihanuus on. China Glaze In The Lime Light. Ihana tollanen neon vihree. Se on kyllä vähän tummempi oikeesti, kun tossa kuvassa. Siis Tallinnasta ostin makso 7,10 e eli silleen vähän halvempi, kun mitä mä oon nähny nettikaupoissa ja muualla. Tykkään! :)

Ei muuta tällä kertaa. Heippa!

<3



2 kommenttia:

  1. Aww ;3 Vähänks söpöt, ja tuo vihree on ihana väri<3 Nams ;)

    Sulle on haaste: http://munkynnet.blogspot.fi/
    Hihih ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos;) nii on<3 ja kiitos haasteestakin teen sen sitten kun on aikaa ;)

    VastaaPoista