perjantai 10. elokuuta 2012

One stroke kukka yritys...

Moi!

Eli yritin tossa joku päivä tehä ekaa kertaa one stroke tekniikalla kukkia.


Tein vaan peukkuun ja nimettömään kukat, kun en olis jaksanut kaikiin niitä tehä. Laitoin ensiksi aluslakkaa ja sitten lakkasin kynnet tollasella vaaleella koralilla vai onko toi väri enemmänkin pinkki. :D Noi kukat tein siis sillä one stroke tekniikalla. Tein kukan otamalla sellasen siveltimen ja dippasin sen toisen puolen pinkkiin ja toisen valkoseen.


 Tossa vielä kuva älyymisen helpottamiseks. Tässä kuvassa oon dipannu toisen puolen siniseen ja toisen vihreeseen. En tiiä miks laitoin eri värit tohon. :D Sitten laitoin sen siveltimen vaakatasoon kynnelle siihen kohtaan minne halusin ekan terälehden niin, että valkonen oli ylempänä ja pinkki alempana. Niin kukan keskustasta tulee pinkki ja terälehden ulko-osasta valkonen. Sitten liikutin sivellintä ylös ja alas edestakaisin kynnellä niin pitkään, että terälehti oli mielestäni hyvän kokoinen. Jätin vähän väliä ja aloitin sitten uuden terälehden. Tein neljä terälehteä. Laitoin kukan keskustaksi hopean pisteen dotting toolilla. Sitten kukka oli valmis. :) Kynnet ei mielestäni näyttänyt vielä valmiilta niin tein sitten joka kynteen neljä hopeaa pienenpää pistettä reunaan dotting toolia käyttäen. Korjailin vielä kynsiä pienemmällä siveltimellä. Sitten päälyslakkaa ja valmista. :) Toivottavasti älysitte tosta jotain... :)



Tossa näkee ton kukan vähän paremmin. Ei mitkään hienoimmat, mutta mun mielestä ihan hyvät ekalle keralle.

Näitä lakkoja käytin:

Nimet vasemmalta oikealle: OPI: Top Coat, OPI: Natural Nail Base Coat, OPI: Alpine Snow, Depend: 244, Kiss Nail Art Paint: Silver Glitter ja Kiss Nail Art Paint: Bikini Pink.

Oletteko te koskaan testannut one stroke kukkia? Miten on onnistunut?

Heippa!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti