torstai 9. elokuuta 2012

Serkulle kiivejä kynsiin :)

Moi!

Mä olin serkuilla vähän aikaa sitten ja tein sille kynnet ja ne näyttäytyy tässä postauksessa. Sen pikkurillin kynsi on oikeesti ihana se on niiin pitkä. :D Hehe... Mulla ei ole kuvia lakoista mitä käytin, koska osa niistä on mun serkun ja en siellä halunnut käyttää aikaa kuvailuun. Ei mulla muuta joten mennäänpäs niihin kynsiin. :)


Eli siis toi nimettömän kynsi esittää halkaistua kiiviä. ;) Serkku halus sen kiivin vaan yhteen kynteen ja me katottiin yhtä elokuvaa samaan aikaan ja mäkin halusin kattoo joten päädyin sitten lakkaamaan sen kiivin vaan tohon nimettömään. Laitoin serkulle ensin aluslakkaa ja sitten lakkasin kynnen vihreellä lakalla. Ton kiivin valkoset osat tein serkun omistamalla Sally Hansenin Nail Art Penillä. Se oli tosi hyödyllinen ja haluisin itekki sellasen. Noi valkoset osat vois ihan hyvin tehä vaikka dotting toolilla ja siveltimelläkin. Piirsin sillä Nail Art Penillä tollasen soikion ja tein siitä tollasia lyhyitä viivoja ulos päin. Tein ne viivat sellasella etäisyydellä, että niitten väliin mahtuis kaksi pientä mustaa siementä. Siemenet tein mustalla lakalla ja dotting toolilla. Laitoin serkun kynsiin vielä päälyslakkaa ja valmista tuli. :)


Sori, että nää kuvat ei oo mitään parhaita, kun haluttin kuvata nopeesti ettei koko aikaa menis siihen kuvaamiseen.

Tykkäättekö te kiivistä entäpä kiiveistä kynsissä? :D

Moikka!

<3

2 kommenttia:

  1. :D Vähänkö söpöt kiivikynnet<3 Ja tuo pikkurilli on kylläs aika mahtipontinen kynsi :) ++ Mää tykkään kiivistä<3 ;)) Se on maukasta mutta välil tulee kieli hirveen kipeeks kun syön liika :D:D

    Ja jos saan nin kysy että laitaks ne sun kukka kynnet tänne ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 :) Saat tietty kysyä ;) Laitan ne varmaankin ;)

      Poista