maanantai 4. kesäkuuta 2012

The Hunger Games

Moi kaikki! :)

Joo siis tänää aiheen olis Nälkäpeli kynnet oikeestaan kahet sellaset, koska oon tehnyt enemmän vaan Nälkäpeli kynnet ja sitten Effie Trinket kynet eli nekin siis Nälkäpelistä. :P Jos joku älys... Jos et tiedä mikä Nälkäpeli on se on siis alunperin kolmen kirjan kirjasarja ja nyt siitä tehdään elokuvia ensimmäinen onkin jo tullut. Itse olen lukenut kaikki Nälkäpelit ja syvästi rakastunut<3<3<3<3 Olen myös nähnyt sen ensimmäisen elokuvan.


Sitten niihin kynsiin! Ne on vähän samalla tekniikalla tehdyt, mutta erilaiset vähän.


 Tässä ne ekat :) Niistä tuli mun mielestä ihan hienot. Lakkasin ekaksi mustalla ton pohjan ja sitten töpötin siihen päälle kultaista. Nimettömään kirjotin valkoisella HG=Hunger Games. Peukkuun tein valkosella tollasen matkijanärhipinssin näkösen jutun. Peukku oli vähän vaikee... Taisin käyttää siinä dotting toolia en kyllä ole ihan varma. Näistä on vähän aikaa :P

Tässä on kuva siitä pohjasta. On kyllä aika huono kuva. Pahoitteluni. Eli siis toi töpötys on aika helppoa. Lakkaat vaan ensiks jollakin värillä tai ei oikeastaan tarvitse mitää väriä sinne alle laittaakkaan jos ei halua. Sitten ota vaikka joku pala meikkisienestä ja laita sitä lakkaa siihen minkä haluat olevan toi töpötetty osa tässä tapauksessa toi kultainen. Ja sitten töpötä ensin niin pitkälle sitä väriä miten pitkältä sitä kynttä haluat värin alkavan ja anna sen kuivua vähän. Töpötä seuraavaksi vähän alempaa, jotta kynnen päästä tulisi tummempi anna kuivua. Ja sitten töpötä taas alempaa. Tajusitteko idean? Toivottavasti tajusitte ;)


Tossa on vielä lähempää kuva siitä matkijanärhestä. Se onnistui ihan hyvin.

Sitten vielä ne Effie Trinket kynnet, jotka hänellä on siinä elokuvassa. Minun yritykseni ei ole niin onnistunut, koska pohja värini ei ole tarpeaksi tumma... Mutta muuten on ihan kivat. Kuva niistä on tossa vieressä :) Näissä siis sama tekniika, kun noissa toisissa.

On muuten tosi kiva, kun kesäloma on alkanut :) Eipä mulla muuta tänään.

Heippa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti